Half meewerken-half vakantie 14-28 oktober

Aankomstdatum: 14 oktober 2023
Einddatum: 28 oktober 2023
Cursusleider:
Prijs: €

Door de inzet van heel veel mensen is Lothlorien geworden wat het wil zijn: een plek van mooie ontmoetingen, rust en bewustwording in een schitterende omgeving.Heb je ook zin om mee te werken aan dit mooie initiatief maar vind je hele dagen te veel, wil je graag ook tijd hebben voor vakantie of weet je nog niet of het je zal bevallen?  Kom dan minimaal een week of langer voor halve dagen meehelpen. We hebben hiervoor de periode 14-28 oktober in het programma opgenomen. Er wordt in principe van maandag tot en met vrijdag in de ochtend gewerkt en in de middag ben je vrij. Half vakantie, half meewerken voor half-tarief en dubbel genieten. Natuurlijk ben je ook als je al vaker als vrijwilliger bent geweest heel erg welkom in deze periodes.

Stuur ons op [email protected] een mail met wat je zoekt en wat je te bieden hebt. We zien je mailtje graag komen.

Je werkt en verblijft op eigen risico en je bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van een geschikte verzekering.

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.