Half- Half weken (volgeboekt)

Aankomstdatum: 1 april 2023
Einddatum: 15 april 2023
Cursusleider: team Lothlorien
Prijs: €

Half meehelpen en half vakantie op Lothlorien, Super gezellig!

Update 11 feb. We hebben een fantastische ploeg voor deze periode. Mocht je ook zin hebben om een keer te komen helpen, in het najaar zijn er weer half half weken.

In de ochtend gaan we samen aan het werk om Lothlorien weer klaar te maken voor de zomer. Er is veel schoonmaakwerk, buitenwerk en er zijn allerlei klusjes te doen. We beginnen om 9 uur en werken tot half een. Samen verdelen we wat gedaan moet worden en natuurlijk houden we een uitgebreide koffie/thee pauze. De middag en avond zijn vrij te besteden. En op zaterdag en woensdagavond gaat het kampvuur aan. We werken niet in het weekend en op eerste paasdag nodigen we je uit voor een lekkere paasbrunch.

Je betaalt half tarief, de bijdrage is afhankelijk van hoe je wilt verblijven en of je bij ons eet. Je kunt met je eigen camper komen, op kamer, in het gardien of een houtenhuisje verblijven.

Minimaal 6 nachten. We zien je graag komen! Mail ons voor meer informatie.

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.