Half- half weken, vroege zomer

Aankomstdatum: 23 juni 2024
Einddatum: 6 juli 2024
Cursusleider: team Lothlorien
Prijs: €

Half meewerken, half vakantie.

Deze weken gaan we ’s morgens van 9.00- 13.00 aan de slag om Lothlorien klaar te maken voor het zomerseizoen. Er is veel netjes en schoon te maken, het terrein, het chateau, het atelier, campingsanitair en de huisjes krijgen hun laatste check voordat het seizoen losbarst.

En natuurlijk houden we een uitgebreide koffie/thee pauze. Om 1 uur schuif je aan voor de lunch en de middag en avond zijn verder ter vrije besteding. Het is heerlijk wandelen vanaf en ook heerlijk luieren op ons terrein.je verblijft op een mooie gasten kamer, volpension en betaalt half tarief of je verblijft in je eigen camper/ caravan of tent. Mail ons voor de mogelijkheden.

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.