Familieopstellingen, trancereizen en karmische astrologie (bijna vol)

Aankomstdatum: 16 juli 2023
Einddatum: 22 juli 2023
Cursusleider: Peter den Haring
Prijs: € 225

Familie Opstellingen met Peter den Haring (1946, zie www.peterdenharing.nl). gaat altijd over het thema Kijken Naar Je Blinde Vlek. Wat je zelf misloopt, verstopt of geheimen bevat. Trancereizen met Peter gaat over de zoektocht naar talenten in liefdes uit vorige levens, die je weer kunt actualiseren. Peter doet karmische analyses van je geboortehoroscoop onder het motto: Nooit Saai!

Peter is een bekende Hagenaar als medeoprichter in 1972 van het Haagse jongerencentrum Het Paard van Troje. Later was hij daar vijf jaar lang directeur. Hij was met de aanstelling van de eerste huishasjdealer in Nederland één van de voornaamste voorvechters in de langdurige strijd voor de decriminalisering van softdrugs. Als therapeut heeft hij duizenden cliënten blij gemaakt met horoscopen, hypnosesessies, auralezen en Familie Opstellingen. Als muzikant heeft hij ooit, in 1984, een heerlijke CD met 12 Nederlandse liedjes (Schone Lakens) het licht doen zien. Als discipel van de Indiase goeroe Bhagwan Osho Rajneesh verbaasde hij acht jaar lang (tot 1985) mensen door in oranje en rode kledij te lopen.
Zijn journalistieke carrière begon met het verzorgen van een wekelijkse jongerenpagina (Pag. 2) in het Algemeen Dagblad in 1978. Sindsdien publiceerde hij in alle New Age tijdschriften, nog steeds als columnist in Paravisie. Sinds 1 september 2006 schrijft Den Haring naast zijn therapeutische werk elke twee weken voor meer dan 11.000 lezers zijn Tijdgeest Megazien vol. Korte stukjes met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren.
Lees meer op zijn website www.peterdenharing.nl/ en op de website www.tijdgeest-magazine.nl 

prijs van de workshop (5 ochtenden) € 225,00

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.