De hemel in je handen – hoe maak je contact met je onderbewuste (vol)

Aankomstdatum: 2 juli 2023
Einddatum: 8 juli 2023
Cursusleider: Lisette Thooft
Prijs: € 275

Updat 10 mei 2023, Lisette heeft besloten met een assistent te komen zodat er 5 extra mensen kunnen deelnemen aan dit programma.

door Lisette Thooft.

Wat zeggen orakels over jou?

Hoe kun je je dromen beter begrijpen?

Wat wil die ziekte of pijn je vertellen?

Hoe kom je bij je intuïtie?

Hoe kunnen we vrienden worden met het onderbewuste, dat verborgen deel van onszelf dat zo belangrijk is om te worden wie we werkelijk zijn?

Contact maken met je onderbewuste kan spannend en uitdagend zijn, want het gaat over een deel van jezelf dat je nog niet helemaal in het licht hebt gezet. Maar als het lukt, heb je vaak het gevoel: hm ja, eigenlijk wist ik dit wel, alleen wist ik niet dat ik het wist. En wat goed dat het nu helder is.

Daar gaat mijn laatste boek over, De hemel in je handen, en van 2 tot 8 juli gaan we vijf ochtenden lang manieren onderzoeken om contact te maken met onder- en bovenbewuste gebieden.

Wat gaan we doen? We gaan vooral elke ochtend ontspannen en naar binnen keren. Ik geef meditaties, methoden en technieken, we doen simpele oefeningen, en elke ochtend ligt de focus op een ander onderwerp dat met het onder- of bovenbewuste te maken heeft. Zoals orakels, dromen, sprookjes, tekenen en schrijven, en lichaamsbewustzijn. In rondjes delen we onze ervaringen.

Extra (niet in de prijs inbegrepen): in de middag is er desgewenst ruimte voor rebalancing sessies.

Prijs: € 275 voor vijf ochtenden workshop. Maximaal 10 deelnemers. Dit is exclusief verblijfskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Bekijk de website voor alle mogelijkheden.

Lisette Thooft

Rebalancer & auteur
Meer informatie over Lisette vind je op haar website www.lisettethooft.nl

Opgeven voor de week doe je via het reserveringsformulier.

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.