Bezield schilderen van jouw “jij van de aarde” portret

Aankomstdatum: 30 juli 2023
Einddatum: 5 augustus 2023
Cursusleider: Marike van IJssel
Prijs: € 225

door Marike van IJssel.

Bezield schilderen volgens het 13 step Intentional Creativity proces

Ontketen je creatieve kracht en schilder vanuit je hart.

Luisterend naar de stem van GAIA, van moeder aarde, komen woorden van schoonheid en overvloed binnen stromen. Woorden die “wij zijn één” in herinnering brengen, woorden die activeren om daar naar te handelen en dat vorm te geven, in dit leven, in dit hier en nu.

De woorden die jij hoort zijn de basis voor het “zij van de aarde” portret dat we zullen creëren aan de hand van de 13 fasen van het Intentional Creativity proces.
Dit proces nodigt stap voor stap uit om steeds wat dieper te zakken in de creatieve flow, en zo te laten ontstaan wat zichtbaar wil worden. Een waar avontuur dat ik ondersteun met allerlei vormen van expressie, meditatie, beweging en stilte.

In een kleine groep op deze prachtige bezielde plek, waar we volop kunnen luisteren naar de stem van moeder aarde, mag jouw “zij van de aarde” zichtbaar worden, en gevierd worden!

 Marike van IJssel

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik vele talenten heb mogen ontwikkelen in mijn leven. Van antropologe in een Aboriginal community in Australie, tot het delen van 2019 zelf gehaakte hartjes in 2019 om ons te herinneren aan het licht en de liefde. Van universitair docent gespecialiseerd in diversiteit in organisaties en onderwijs tot grondlegster van de Geluksroute.
Ik heb mij mogen verdiepen in prachtige wijsheid als systemisch werk, focusing, shamanistisch werk, voice dialogue, theater, vrouwenichaamswerk, storytelling, intentional creativity, the Work, NLP, schaduwwerk, mindfulness en diverse vormen van meditatie.

Mijn liefde voor het leven geef ik op dit moment, naast de Geluksroute, door het maken sacred viltcreaties onder de naam Meraki, met vrouwencirkels, en inspirerende projecten zoals Cirkel van Veerkracht. En natuurlijk in mijn coach-Praktijk voor WelZijn, waar ik zowel met individuen als met groepen ook gebruik maak van intentional creativity.

Mijn vilt creaties vind je op MERAKI-Intentional creativity | Facebook

De prijs van de cursus is €225,- exclusief materiaal kosten. De materiaal kosten kun je ter plekke aan mij betalen.

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.