“Bevrijd je creativiteit”.

Aankomstdatum: 4 augustus 2024
Einddatum: 10 augustus 2024
Cursusleider: Fredy Wamelink
Prijs: € 225

Een creatieve vakantie in Frankrijk o.a. gebasseerd op “The artist’s Way”, van Julia Cameron.

“Bevrijd je creativiteit” en laat je interne criticus ver achter je.

De dag start met je hoofd leeg maken door o.a. een begeleide imaginatie waardoor je je ‘innerlijke knutselaar’ wakker kust. Vanuit dit contact met jezelf laat je je vervolgens inspireren door kunstenaars, de natuur, je mede-cursisten of wat je ook maar in je omgeving aantreft. Laat je verrassen door wat hierdoor spontaan uit je handen komt!

Tijdens deze creatieve vakantie in Frankrijk help ik je om richting te geven door uitnodigende opdrachten en het zonodig aandragen van mogelijkheden.

Elke dag staat er een ander soort materiaal/creatief bezig zijn centraal. We gaan ook een dagdeel creatief schrijven. In de middag kun je eventueel werk afmaken. Of je maakt een “kunstenaarsuitjes” om je kunstenaarsziel te voeden.

Toeval is dat wat je toevalt. Verwonder je over dat wonder!

Over de cursusleider

Na 20 jaar werken in het onderwijs kwam ik op Lothlorien terecht. Daar woon en werk ik sinds 2006.  De eerste jaren op Lothlorien vond je me veel in het atelier. Door alle taken die ik op Lothlorien kreeg, raakte het begeleiden van mensen in het atelier op de achtergrond en ook het zelf creatief bezig zijn. Onder anderen de opleiding “Creatieve therapie”, de boeken “The Artist’s Way” van Julia Cameron, “Big Magic”van Elisabeth Gilbert en “Steal like an Artist” brachten mij gelukkig terug naar het atelier.

Reviews van deelnemers

Anke: “Super weekje, mooie combinatie van verinnerlijken, doorvoelen en doen. Beetje luchtig, praktische tips, “het kunstenaarsafspraakje”, het “jatten”: geweldig.

Daphne: “Toen ik het las dacht ik: dit past helemaal bij mij, dit is precies wat ik zoek. Mijn verwachtingen waren best hoog. Jullie hebben het helemaal waar gemaakt.” En…ik ben bij de Nieuwe Creatieven de jaartraining gaan volgen.

Nicolette: “Mooi om van alles wat te ervaren en ook heel erg mooi om het te ondersteunen met visualisaties, meditaties en delen.”

Elsje: “We waren zo lekker bezig met het toeval dat ons vond.”

Prijs: €225,- inclusief alle benodigde materialen en cursusmap

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.