Ayurvedische Massage Training

Aankomstdatum: 10 juli 2022
Einddatum: 14 juli 2022
Cursusleider: Sonja Koks-Scheerman
Prijs: € 275

Stil je huidhonger in deze Ayurvedische Massage Training! 

Voel, ruik, proef en ervaar wat deze Ayurvedische massage training jou kan brengen. Een holistische ervaring die je verder brengt in het ontdekken wie jij in de kern bent. Hoe jij jouw gezondheid kunt beïnvloeden en een stralend persoon kunt zijn en blijven.
 

In deze training staat de zorg voor elkaar centraal. Door de kennis van elkaars dosha’s leer je de ander en jezelf nog beter kennen en accepteren. We maken massageolie waarmee we elkaar een Ayurvedische massage gaan geven.Ook zijn er yogahoudingen die jouw dosha weer in balans brengen.

Toen ik 16 was wist ik al wat ik wilde worden, “moeder en masseuse”.

Toen ik uiteindelijk kennis maakte met Ayurveda wist ik meteen waar mijn hart lag. Ayurveda heeft mij uitgedaagd om nog meer in en met de natuur te leven. Te leven in cyclussen, in verbinding met het universum, de maan en de seizoenen.

Ayurveda heeft mijn leven simpeler gemaakt. Ik ben mezelf gaan begrijpen zodat ik mijn (on)volmaaktheden ben gaan waarderenen van mezelf ben gaan houden zoals ik ben.

Ik ben van mening dat iedereen belangeloos kan masseren vanuit liefde en integriteit.

Er is zoveel te vertellen over deze manier van “voor elkaar zorgen” en liefhebben!

Ik maak 
mensen gelukkig, zelfverzekerd, blij en tevreden met zichzelf. Ik laat ze hun geweldige eigenschappen ontdekken en hoe ze die eigenschappen kunnen inzetten in relaties, het inrichten van een huis, hoe ze die eigenschappen op zakelijk gebied kunnen benutten en ook wat vooral niet bij ze past zodat ze een burn-out zouden kunnen voorkomen. 
 
Ik heb 
mij gespecialiseerd in de dosha’s van de intuïtieve levenskennis Ayurveda en Ayurvedische massage. 
 
Ik ben 
Masseuse en yogalerares 
 
Ik geef
Massage trainingen live in Frankrijk of waar de wind mij brengt, online waar en wanneer jij maar wilt of privé bij mij thuis in onze praktijk. 
 
Meer weten over mij of de massagetraining? Ga naar de site van de Onlinemassagecoach

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.