Vrouwenkracht 14-20 juli 2019
Aankomstdatum: 14/07/2019
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

Terug naar je Essentie.

door Hilde Goris.

Week voor vrouwen met of zonder kinderen.

In deze week gaan ontspanning en verdieping hand in hand. In de rustige en idyllische omgeving van Centre Lothlorien herbron je in de wandelingen in de prachtige bossen, je geniet bij het kampvuur, je zwemt in het meer, met je gezin of alleen, je zintuigen komen helemaal tot rust in ontprikkelen van de drukte van het bestaan.

Elke dag begeleidt Hilde een vrouwencirkel.

Samen met haar gaan de  vrouwen in een verdieping van hun wilde vrouwelijkheid in de cirkel in de kapel of soms buiten.

Voor kinderen is er een parallellopend kinderprogramma onder begeleiding van Linda en Bas.

Laat je meevoeren in deze queeste naar je vrouwelijke essentie, om in je relatie tot meer verdieping te komen of om als alleenstaande vrouw je essentie dieper te verankeren in jezelf. Er is naast de cirkels voldoende ruimte om samen met je partner, gezin of met andere deelnemers gezellig te relaxen.

Peuters en baby’s : hele kleine kindjes mogen in de vrouwencirkel bij de moeder zijn.

Hilde Goris:

man-vrouw week, Hilde Goris & Klaas Timmer

Ik begeleid de vrouwengroep in deze week vanuit mijn elfenwijsheid  en mijn sjamanistische kennis, maar ook vanuit de diepte van mijn zijn, als vrouw, als moeder.  Mijn verbondenheid met de plantenwezens, de elementalen, en onze moeder aarde spelen een grote rol in al mijn vrouwencirkels en in de vrouwenweekends die ik regelmatig in België organiseer. Bij Lothlorien kennen de meeste mensen mij als draagster van het Wereldzand en kinderlichtwerker. Maar daarnaast ben ik in België full time healer, kindercoach en trainer. Ik geef trainingen in krijgskunst en healing, maar heb vanuit mijn tien jaar ervaring praktisch toepasbare maar krachtige opleidingen voor het bedrijfsleven ontwikkeld. Samen met mijn partner Klaas geef ik ook retraites, bijvoorbeeld voor mensen die herstellende zijn van een burnout.

Hilde zou deze week samen met Klaas Timmer geven. De week heette de  Man-Vrouw week. Klaas zou de mannen begeleiden. Helaas kan Klaas doordat hij nog herstellende is deze week voor mannen niet aanbieden. Hij komt wel met Hilde mee om te genieten van de rust en de mooie natuur op het idyllische Lothlorien.

 

Prijs: €210 ( exclusief verblijfskosten, inclusief materiaal kosten)

 

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveer deze cursus[/su_button]

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/verblijf” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Bekijk het verblijf[/su_button]

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €330,- per cursusweek (6 nachten) p.p.