Start je dag met yoga, 5 ochtenden van 7.30-8.30 uur. 3 t/m 7 augustus 2020

Aankomstdatum: 02/08/2020
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

Voel je energiek en in balans. Start je dag met yoga!

Laat je lijf langzaam wakker worden in de stilte van de vroege ochtend. We beginnen met een korte meditatie onder de boom en voelen de zon langzaam warmer worden.  Pinky of Onne leiden je door de oefeningen op een manier die bij jou past. Na deze week voelt je lijf soepeler en kun je zelf verder met deze fantastische ochtend routine.

Maandag tot en met vrijdagochtend van 7.30-8.30 op de dam en bij regen in de yoga zaal van het Chateau.

Dit arrangement is te boeken in de zomervakantieweken en kan ook in combinatie met een andere workshopweek geboekt worden. Het gewone workshopprogramma start om half tien. Je hebt tijd genoeg om tussendoor rustig te ontbijten.

De lessen worden gegeven door Pinky More of Onne de Kloe, beiden zijn opgeleid in de Indian Classic Yoga. Pinky More komt uit India en geeft yogales vanuit haar eigen yoga school op Centre Lothlorien en als gast docent op yoga centra overal in de wereld. Zij biedt ook gecertificeerde yoga Teacher Trainingen aan in samenwerking met “The Yoga Institute”uit Mumbai.

 

prijs: €50,- voor 5 lessen, bij opgave voorafgaand aan de week. De lessen zijn voor beginners en gevorderden.

€12,50 per losse les.

Te boeken in de volgende weken

5-11 juli

12-18 juli

19-25 juli

26 juli- 1 augustus

2-8 augustus

9-15 augustus

16-22 augustus

 

[su_button url=”httpss://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveer deze cursus[/su_button]

[su_button url=”httpss://centrelothlorien.com/verblijf” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Bekijk  verblijfsmogelijkheden[/su_button]

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.