Sjamanistische vervolgweek: Vuur van verbinding, 4–10 augustus 2019
Aankomstdatum: 04/08/2019
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

door Annet Gijsman en Peter Lindeman

Sjamanisme is een oeroude manier om je te verbinden met de natuurlijke hulpbronnen en krachten die we als moderne westerse mensen nauwelijks meer kennen. In de natuur, bij het vuur, in de tipi, bij de beek, verbinden we ons met onze eigen natuur. Tijdens deze vervolgweek word je uitgenodigd om heel dicht bij jezelf te zijn en te ontdekken hoe jij met behulp van het sjamanisme die verbinding kunt integreren in je dagelijks leven. “Vuur van verbinding” is een week die bedoeld is voor mensen die de zomerweek “Trancereizen” al eens hebben gevolgd en ook voor mensen die op een andere manier al eerdere kennis hebben gemaakt met het sjamanisme. Heb je zin om een week lang je eigen proces en je eigen natuur centraal te stellen en tegelijk ook elkaar te ontmoeten, weet dat je welkom bent.

Het programma

We gaan sjamanistische krachtbronnen aanboren en je wordt uitgedaagd om de verbinding met wie je werkelijk bent, te verdiepen. De man en de vrouw, de heler in jezelf te ontmoeten. We maken een groepstrancereis en we werken samen om bijzondere ontmoetingen met onze voorouders te ervaren. Er zal veel aandacht zijn voor de vier windrichtingen (en boven en beneden) en hoe je deze kunt benutten om je te verbinden met jezelf en de wereld om je heen.

Praktische informatie

Het programma vindt plaats tijdens de ochtenden (9.30 – 12.30 uur) van maandag t/m vrijdag. Op woensdag kan het wat later worden. De middagen en avonden zijn vrij voor reflectie en eigen invulling.

Wat neem je mee? Pen en notitieboekje. Foto’s en/of kleine voorwerpen van je (voor)ouders. Enkele persoonlijke (kracht)voorwerpen. Mannenkleding als je een vrouw bent, en andersom voor de man. Een blinddoek. Iets om op te zitten/liggen, gemakkelijke kleding, wandelschoenen, waterflesje en een jas of poncho tegen de regen. Een drum of een ratel als je die hebt.

Begeleiding

Annet Gijsman heeft diverse trainingen Sjamanisme gevolgd bij de Nederlandse sjamanistische leraren Jos Kester en Daan van Kampenhout en bij het Parapsychologisch Instituut. Daarnaast is zij via Centre Lothlorien in aanraking gekomen met Earth keepers uit o.a. Guatemala, Chili, Arizona, Mexico en Mongolië. In voorgaande jaren assisteerde zij Jos Kester bij de Sjamanistische zomerweek. Vorig zomer gaf zij samen met Peter Lindeman de zeer positief ontvangen week  “Trancereizen”.

 

Kosten: voor de hele week € 195,- (dit is exclusief overnachtingen en maaltijden).

Literatuur?

Voor wie alvast wat wil lezen ter voorbereiding is een goede keuze de boeken van Daan van Kampenhout “Werken met het levenswiel, een sjamanistische visie” en “Tranen van de voorouders”. Zie ook nog steeds het boek van Ted Andrews: “Luisteren naar dieren, Spirituele en magische lessen uit het dierenrijk als sleutel tot zelfkennis en bewustzijnsverruiming” en de “Medicijn kaarten” en (zeker ook de prachtige verhalen bij de) “Moeder Aarde kaarten” van Jamie Sams. Er zijn allerlei andere mooie boeken over sjamanistische inwijdingen, krachtdieren, rituelen, legendes en reizen naar traditioneel sjamanistische genezers.

[su_button url=”httpss://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveer deze cursus[/su_button]

[su_button url=”httpss://centrelothlorien.com/verblijf” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Bekijk het verblijf[/su_button]

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.