Mindfullness week: Dr. Hansaji Yogendra, The Yoga Institute

Aankomstdatum: 21 augustus 2022
Einddatum: 26 augustus 2022
Cursusleider: Pinky More met dagelijkse sessies door Hansaji Yogendra
Prijs: € 195

We zijn verheugd aan te kondigen dat Hansaji Yogendra naar Centre Lothlorien komt.
Maa Hansaji is directrice van The Yoga Institute in Mumbai, het oudste georganiseerde yogacentrum ter wereld. Haar hele leven heeft ze zich ingespannen om de kennis van oude yogatradities te vereenvoudigen en voor iedereen beschikbaar te maken. Ze is een grote inspiratiebron voor veel mensen in India en met haar televisieprogramma’s en media beïnvloedt ze vele levens over de hele wereld. Ze is een warme liefdevolle vrouw die antwoord heeft op alle vragen en advies heeft voor elke persoon in elke situatie.

In deze internationale week ontmoet Maa Hansaji haar volgers en oud-studenten van The Yoga Institute die in Europa verblijven.
Er wordt een volledig yogaprogramma aangeboden om je te helpen weer bij jezelf te komen, je geest in balans te brengen en te bouwen aan een positieve houding. Met dagelijkse lezingen van Maa Hansaji en de mogelijkheid voor persoonlijk advies.
Tijdens de activiteiten zullen we gebruik maken van het prachtige, door de natuur omgeven landgoed van Centre Lothlorien, omdat het de perfecte plek is voor een ontspannende en inspirerende week.

wil je meedoen? Meld je aan of stuur een e-mail naar [email protected].

Hoogtepunten
– Activiteiten van maandag tot en met donderdag
– Dagelijkse live-sessies van Maa Hansaji
– Mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek met Maa Hansaji
– Wandelmeditaties in de prachtige rustgevende natuurlijke omgeving van Centre Lothlorien
– Uitwisselingen met yogabeoefenaars uit verschillende Europese landen.

Over Pinky More

De organisatie van de week is in handen van Pinky More.
Pinky More werd geboren in India. Ze heeft een geavanceerde lerarenopleiding gevolgd aan The Yoga Institute in Mumbai. Sinds 2012 organiseert Pinky Yoga retreats bij Centre Lothlorien in Frankrijk. In 2019 startte ze de samenwerking tussen Centre Lothlorien en ‘The Yoga Institute’. Naast het leiden van haar eigen lerarenopleidingen in Frankrijk, geeft ze momenteel les in verschillende andere Europese landen en neemt ze deel aan yogaprogramma’s in Ghana en India.

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.