Kundalini Yoga en Meditatie, 28 juli- 3 augustus 2019
Aankomstdatum: 28/07/2019
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

door Dhyan Tjebbe Westendorp.

“Laat je energie stromen met Yoga, meditatie en energiewerk in het zonnige Frankrijk”.

Kundalini Yoga: 7-8 uur en 9.30 – 12.15 uur.

Dhyan  (Tjebbe Westendorp)

Tjebbe heeft al meerder yoga weken op Lothlorien aangeboden. We zijn blij dat hij deze zomer weer op Lothlorien is.

Tjebbe is Kundalini Yogadocent, psycholoog en spiritueel therapeut. En geeft al meer dan vijftien jaar met liefde en enthousiasme yogalessen waarin meditatie en energiebewustzijn een belangrijke plek hebben. Hij heeft een sfeervolle yogaschool, de Lindeweide, in Leiden waar persoonlijke aandacht centraal staaat. Tjebbe werkt graag met mantra, klank en muziek en voelt zich als een vis in het water in het veld van yoga, energiewerk en healing. Momenteel doet hij de opleiding Sat Nam Rasayan Healing.

www.delindewei.nl

Week prijs: €220,- exclusief verblijfskosten

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveer deze cursus[/su_button]

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/verblijf” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Bekijk het verblijf[/su_button]

Wat is Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga The Yoga of Awareness is een actieve en levendige yoga, met dynamische oefeningen en ontspanning. Fysiek werk je aan je conditie en maakt het je soepel en sterk. Het geeft het je al snel nieuwe energie en ontspanning. Er is ook aandacht voor de adem. Deze yoga is actief en inspannend en richt zich sterk op de bewustwording van je eigen bron van levensenergie. Deze yoga is door Yogi Bhajan naar het Westen gebracht. Yoga en meditatie ondersteunen steunen elkaar in deze methode en lopen vloeiend in elkaar over. Belangrijke is ook het geestelijk tot rust komen, na de oefeningen, de verstilling en de diepere beleving van het Zelf. Kundalini Yoga gebruikt ook mantra’s en meditaties met muziek. Deze combinatie brengt je in contact met je zelf als éénheid.

3ho-logo

Iedereen kan meedoen, of je nu ervaring hebt of begint maakt niet uit. De lessen zijn afgestemd op het niveau van de deelnemers. Bij yoga is het uitgangspunt respectvolle acceptatie van je eigen lichaam en je situatie in het huidige moment, ontspanning en jezelf zijn. Van daaruit kan je zonder forceren je eigen grenzen gaan verleggen, opbouwen en groeien in je yoga.

Hier vind je de basismantra’s en basistechnieken


International Kundalini Yoga Teachers Association

Kundalini Yoga Nederland

3HO – Healthy, Happy Holy Organisation

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €330,- per cursusweek (6 nachten) p.p.