KLANKHEALING & MASSAGES 11-17 augustus 2019
Aankomstdatum: 11/08/2019
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

Op vakantie bij Centre Lothorien is genieten, ontstressen, je hoofd leegmaken en ruimte maken om vooral te ZIJN.

Deze weldadige vorm van ontspannen gaan Cora de Jonge en Marion Weber op een mooie manier versterken. En wel door het dagelijks verzorgen van meditatieve klankenreizen en (duo-)massages.
Kom en geniet!

Klankhealing

Regelrecht vanuit het hart geven wij een spontaan intuïtief klankconcert, dat diepgaand inwerkt op lichaam en geest. Laat je meevoeren op de muzikale klanken en trillingen van klankschalen, sjamanendrums, Chinese gong, oceandrum, rainstick, ZEN-fluit, windgongs en stem.

De klankhealing duurt 1,5 uur en is als volgt opgebouwd:

  • Lichaam losmaken om te ontspannen en je open te stellen
  • Klankhealing
  • Rek- en strekoefeningen met Do-In Yoga

Massages – De kunst van aanraken

Ons aanbod bestaat uit 4-handen massages op maat terwijl je op de massagetafel ligt.  In overleg gebruiken we technieken uit de klassieke massage, de-stress hoofdmassage, gezichtsreflexologie, shiatsu, bindweefselmassage en voetmassage. Ervaar ook de helende aanraking van een massage in combinatie met de diepgaande werking van klankschalen!

Cora de Jonge is massagetherapeut en eigenaar van Corazon Massages, daarnaast verzorgt zij klankreizen.

Marion Weber is coach en geeft intuïtief massages in combinatie met klankhealingen, klankreizen en Do-In Yoga.

Locatie: Yogazaal van het chateau.

Kosten deelname:

Klankhealing 1,5 uur: €20,00 (in een groep)

Massage vanaf €35,00

Guatemala:
een deel van de opbrengst komt ten goede aan het ontwikkelingsproject in Guatemala “de Droom van Grootmoeder Tomasa, een Healingcenter op Mayawijze voor de bevolking van Chichicastenango.

Wij heten je van harte welkom!

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.