Domaine de Moiron 52800 Foulain Frankrijk [email protected]

Binnenkort op het programma

Geen berichten gevonden.

Activiteiten die geweest zijn

"De grote schoonmaak", 3-10 april 2021

“De grote schoonmaak”, 3-10 april 2021

3 april 2021
Kom je ons helpen het huis en de andere gebouwen klaar te maken voor het seizoen? De trappen in de ...
27 dec.- 2 jan. "The only thing we have to decide,..."

27 dec.- 2 jan. “The only thing we have to decide,…”

27 december 2020
"The only thing we  have to decide, is what to do with the time that's been given to us". Een ...

Over onze cursussen

Cursussen op Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot vrijdagochtend. Op zondagavond wordt er een introductie van het weekprogramma gegeven. Wil je zeker zijn van deelname dan is van te voren opgeven belangrijk. Mocht er nog plaats zijn bij een cursusweek dan kun je ter plekke besluiten één of meerdere ochtenden mee te doen. Op vrijdagavond wordt de week afgesloten op een bij het programma passende manier.

Tijdens de hoogseizoenweken worden er parallel lopende aan het programma voor volwassenen, kinderweken aangeboden. Niet zomaar een kleurplaat kleuren maar weken met een spannend thema en veel verschillende activiteiten in het bos, in het atelier en op het veld.

De dag van aankomst, als je mee wilt doen met een cursusweek, is zondag en de dag van vertrek zaterdag. In overleg is eerder komen of langer blijven mogelijk.

Verblijven is tijdens de zomercursusweken is mogelijk in het Chateau, op de camping of in een van de andere verblijfmogelijkheden. Kijk bij verblijf op deze website voor meer informatie.