Zingen met hart en ziel, 4-10 augustus 2019
Aankomstdatum: 8 april 2019
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

Door Belinda Kamps.

Voor iedereen vanaf 18 jaar , die van zingen houdt.

Laat je stem vrij en onbevangen klinken, zet je lichaam in trilling. Adem voluit, in en uit, ontspan, kom uit je hoofd en duik in je lichaam. Ontdek en verken je eigen geluid en geef expressie aan wat in je leeft.

In deze week gaan we meerstemmige popsongs zingen.

We starten de dag met stilte, lichaamsbewustzijn en aandacht. Adem en ontspanning zijn altijd onderdeel van de workshop. Allerlei speelse stem en expressie oefeningen volgen.  Hierdoor verkennen we de mogelijkheden van onze stem en waar we onszelf vrijuit kunnen laten horen.

Daarna storten we ons op de songs die we gaan zingen. Instuderen van de melodieën, harmonieën, luisteren naar jezelf en elkaar. Teksten, tekstbeleving en expressie volgen.

Met een groep mensen samen, met hart en ziel zingen is een magische en verbindende ervaring.

Aan het einde van de week laten we ons horen op de gezamenlijke afsluiting aan het aanwezige publiek.

“ If you have a song to sing , share it with the world”

 

Belinda Kamps

Over Belinda;

Mijn hele leven ben ik al met mijn stem aan het werk.

Gedurende mijn zangstudie op het conservatorium ontdekte ik , dat het werken met je adem en je stem zoveel meer voor je doet dan alleen het  “kunnen zingen”.

In mijn dagelijkse bestaan ben ik op allerlei manieren bezig met ademen, zingen en musiceren: Als dirigente van verschillende popkoren, adem en stemcoach en zangeres.

Ook geef ik regelmatig de workshops “Stemexpressie” en “De kracht van je stem!”.

Op deze manier probeer ik mezelf en anderen een wereld van schoonheid, plezier, levenslust, harmonie en verbinding te laten beleven en ervaren.

www.oorsprong.online

www.popkoor-akkoord.nl

www.differentvoicesgendringen.nl

www.switch-koor.nl

 

Cursusprijs: €175,- (exclusief verblijf)

 

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveer deze cursus[/su_button]

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/verblijf” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Bekijk  verblijfsmogelijkheden[/su_button]

 

 

 

 

 

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €330,- per cursusweek (6 nachten) p.p.