Vilten, 5-10 juli 2020
Aankomstdatum: 05/07/2020
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

Door Jolande van Luijk.

In 5 dagen ontdekken wat vilten vóór en met jou doet. Je maakt kennis met o.a. vorm en mandalavilten, ecoprinten en per dag is er een thema. Vanuit de stilte van deze unieke plek ontstaan verrassende kunstwerken die spelenderwijs groeien. Het proces van vilten verbind zich met jouw proces en met jouw creatieve ontwikkeling. Ook ervaren vilters krijgen alle kans en ruimte om nieuwe ervaringen op te doen.

Over de cursusleider:

Jolande van Luijk, Peize  www.fibreations.nl

In 1995 ben ik afgestudeerd met vilttechnieken in Rotterdam en onder de naam Fibreations doceer in mijn eigen atelier nu 23 jaar vilt en wolverven én exposeer ik als professioneel kunstenaar.

Ik werk met natuurlijk materiaal zoals verschillende wolsoorten, natuurlijke stoffen en plantaardige vezels. Door middel van natuurlijk verven en vilten transformeer ik deze inspirerende materialen tot mijn kunst, vaak in de vorm van toegepaste kunst, onder andere kleding, kussens, lampen en draagbare objecten maar ook wandkleden.

In mijn lessen probeer ik naast vele ambachtelijke mogelijkheden ook ieders persoonlijke creativiteit zo veel mogelijk te ontplooien. Vilten is ontmoeten, verrassen en verbinden met de natuur en je ‘eigen natuur’.

Prijs: €200,- exclusief verblijfskosten

[su_button url=”httpss://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveer deze cursus[/su_button]

[su_button url=”httpss://centrelothlorien.com/verblijf” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Bekijk  verblijfsmogelijkheden[/su_button]

 

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €390,- per cursusweek (6 nachten) p.p.