Veganistische kookweek 11-17 augustus 2019
Aankomstdatum: 11/08/2019
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

Door: Kiki Boomgaard en Miles Horsfield

Een week voor iedereen die het leuk vindt om plant-based (veganistisch) te leren koken!

Van maandagochtend 12 tot en met vrijdag 16 augustus gaan we dagelijks van 09:30-13:00 uur (en vrijdag de hele dag) aan de slag. Naast een stukje theorie (met daarin o.a.: waar moet je op letten als je vaker vegetarisch of veganistisch gaat eten, hoe zorg je ervoor dat je een volwaardige, smaakvolle maaltijd op tafel zet, die ook echte vleesliefhebbers kan bekoren), bereiden we iedere dag samen een gezonde en smaakvolle veganistische (deels warme) lunch. Het Centre Lothlorien heeft een eigen moestuin, waardoor we zoveel mogelijk met (biologische) producten van het seizoen kunnen koken.  Ook laten we verschillende keukens de revue passeren (denk aan Aziatisch, Midden-Oosters, Frans, etc.). Op vrijdag sluiten we de workshop af met een diner waarvoor we zelf het menu bedenken én gaan koken. Voor dit diner, net als voor de lunches, worden ook andere gasten van Centre Lothlorien en vrijwilligers uitgenodigd.

 

 

 

 

Na een week heb je genoeg inspiratie en recepten om thuis aan de slag te gaan!

 

Over de workshopleiders

Kiki Boomgaard (1985) en Miles Horsfield (1981) hebben elkaar leren kennen in 2017 toen ze begonnen aan de professionele vegetarische/vegan koksopleiding VIP Health & Nutrition in Haarlem gegeven door Femke van den Heuvel. Na een intensief en leerzaam jaar ronden zij deze opleiding in 2018 succesvol af. Miles is na de koksopleiding ZZ’er geworden en werkt op verschillende horeca locaties, ook biedt hij plant-based kookworkshops aan. in de zomer van 2018 is hij als kok terecht gekomen op Centre Lothlorien. Kiki was bestuurslid bij Slow Food Youth Network Amsterdam. Naast haar werk als opleidingscoördinator en studieadviseur bij de Universiteit Leiden en TU Delft, verzorgt ze ook plant-based kookworkshops. Daarnaast kookt zij graag voor vrienden en familie.

Cursusprijs:

€175,00 (exclusief verblijfskosten) voor deelnemers die verblijf volpension boeken.

Als je niet volpension boekt komt er €70,- bij voor 5 x lunch en diner op vrijdag  en betaal je dus €245,- (dit is exclusief je verblijfskosten).

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveer deze cursus[/su_button]

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/verblijf” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Bekijk het verblijf[/su_button]

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €330,- per cursusweek (6 nachten) p.p.