Veda workshops 5-9 mei 2019
Aankomstdatum: 05/05/2019
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

Veda: 5 daagse Vedische Heelkunde

door Richard Hoofs

Elke ochtend start met chakrameditatie en kriya-ademhalingsoefeningen. Daarna yantra schilderen. Er zullen chairings zijn.

Persoonlijke consult en Marma vedische drukpuntmassage is inbegrepen bij de cursusprijs.

De maaltijden tijdens deze 5 daagse worden zoveel mogelijk bereid volgens de ayurvedische voedingsleer.

prijs: 150 euro, inclusief persoonlijk consult en een drukpuntmassage, exclusief verblijfskosten.

Over de cursusleider:

Mijn naam is Richard Hoofs. Na mijn studie tot huisarts heb ik diverse holistische geneeswijzen bestudeerd. Hierbij volgde ik opleidingen acupunctuur, antroposofie en spirituele therapie. Tevens maakte ik enkele reizen naar India. Aldaar werd ik geraakt door de diepe wijsheid van de Oosterse esoterie maar ervoer ook het praktische nut van de Westerse geneeskunde. De verbinding tussen Oost en West met behoud van het beste van beiden vormt de basis van mijn werk als coach, acupuncturist en auteur. Naast mijn werk op Mon Desir werk ik tevens parttime als huisarts.

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €330,- per cursusweek (6 nachten) p.p.