Schrijf met je lijf, 18-24 augustus 2019
Aankomstdatum: 29 november 2023
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

door Lisette Thooft.
Een week lang liedjes, blogs en andere teksten schrijven  

Je wilt graag schrijven, maar weet niet hoe te beginnen?
Je voelt iets in je broeien en het komt er maar niet uit?
Wat het ook is – blogs, liedjes, gedichten, columns, verhalen of een boek – het is welkom. Het mag er zijn.

Een schrijfweek voor beginners en gevorderden onder de inspirerende leiding van Lisette Thooft. In deze vijf ochtenden gaan we schrijven in een sfeer van plezier en ontspanning. Kom met je ideeën, kom met je verlangen, kom met je talenten en kom vooral met je oorspronkelijke onbevangenheid. De pijlers waarop de week rust, zijn: lichaamsbewustzijn (want je schrijf met je lijf!) – intuïtie – en de kracht van problemen. We gaan contact maken met ons lichaam en ons gevoel; we gaan met orakels werken die de Innerlijke Gids activeren; en we gebruiken de kracht van obstakels, wrijving, uitdagingen en pijn om boeiender, authentieker en vervullender te schrijven.

 

Cursusleider

Lisette Thooft is schrijfster en singer-songwriter. Haar nieuwste boek “In negen stappen naar innerlijke bloei” is in 2018 verschenen bij Meulenhoff Boekerij.
Ze schrijft o.a. voor Happinez en was jarenlang columniste.
Ze blogt op haar eigen website: www.lisettethooft.nl

Prijs: €225,- exclusief verblijf

[su_button url=”httpss://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveer deze cursus[/su_button]

[su_button url=”httpss://centrelothlorien.com/verblijf” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Bekijk verblijfsmogelijkheden[/su_button]

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €330,- per cursusweek (6 nachten) p.p.