Onthaasten, 30 juni-06 juli 2019
Aankomstdatum: 10 december 2022
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

Ontstressen, Ont-moeten, Rust en Stilte.

Kom een week naar Centre Lothlorien en geniet van biologisch en gezond eten, elke dag een massage en veel buiten zijn. Tijd om te doen waar je zelf zin in hebt. Eindelijk dat boek te lezen wat al maanden op je nachtkastje ligt of eindeloos wandelen.

Je kunt deze week combineren met een coachingstraject bij Lucas Slager.
Deze week wordt ook buiten de vakantieweken op verzoek aangeboden.

Het team van Centre Lothlorien staat klaar om je een fantastische week te bezorgen. We gaan ervoor zorgen dat alle ingrediënten aanwezig zijn zodat jij weer opgeladen en vol energie naar huis kunt gaan. Fredy doet een intake gesprek met je op de dag van aankomst en maakt afspraken met je voor de massages. Lucas kijkt d.m.v. kinesiologie met jou wat jouw lichaam op het gebied van voeding eventueel extra nodig heeft.
Je krijgt in elke geval elke ochtend een energiegevend groentesapje uit de Slow Juicer.

 YouTube filmpje Onthaastweek > Kijk >>

Cursusleiding

Fredy Wamelink

Na 20 jaar met veel plezier in het onderwijs te hebben gewerkt heeft zij haar hart gevolgd en is terecht gekomen op centre lothlorien. Sinds 2006 werkt zij regelmatig op deze prachtige plek. Samen met Lucas Slager is zij verantwoordelijk voor de organisatie en maken zij een verblijf op Centre Lothlorien tot een bijzondere ervaring. Ook heeft zij samen met Lucas het boekje “Voeding en gezondheid” geschreven.
Fredy geeft Chinese voetreflexmassage en Quantum Touch behandelingen.
In Nederland heeft zij de 3 jarige therapeuten opleiding “Voetreflexplus” van Total Health gevolgd. De kracht van warme handen, een beetje olie en aandacht verrast haar nog steeds. Zij werkt ook in Leiden als voetreflex therapeut en heeft een eigen praktijk.www.facebook.com/PraktijkVoorVoetreflexMassageLeiden/ 

 

Prijs

€550,00 inclusief 6 nachten verblijf op basis van volpension op een 2 persoonskamer (toeslag 1 persoonskamer €75,-), intake gesprek, kinesiologie consult, 4 massages, groente/fruitsapjes, gebruik van atelier(exclusief materiaal), wandel/fietsroutes.

Langer verblijf is mogelijk en voor een echt onthaastgevoel een aanrader.

Minimaal aantal deelnemers is 2 personen maximaal aantal is 5.

Deze week kan in overleg ook op een zelfgekozen moment geboekt worden, wel minimaal 2 deelnemers en buiten de schoolvakantie’s.

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveer deze cursus[/su_button]

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €330,- per cursusweek (6 nachten) p.p.