“Music in the air” 11-17 augustus 2019
Aankomstdatum: 11/08/2019
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

“Samen met de Grayhatband, de sterren van de hemel spelen”.

Voor iedereen vanaf 10 jaar. Neem je eigen instrument mee of gebruik een gitaar of trommel van Lothlorien. Er is een piano aanwezig.

Een bruisend muziekweek, waarin er in de ochtend een breed aanbod is van workshops: leren gitaarspelen, zang, digeridoo spelen, djembé, liedjes schrijven,  samen spelen, improviseren, kleine en aanvullende instrumenten beoefenen.
In de middag spelen met wie je wilt en woensdag en vrijdagavond optredens.
Muziek is universele verbinding. Het is een taal die iedereen spreekt en waar je ongeacht leeftijd of afkomst samen van geniet!!

Intiem, kleinschalig en internationaal!!!

Cursusleiding

 

Prijs

€95,- voor kinderen tot 16 jaar (exclusief verblijf)

€150,- voor volwassenen (exclusief verblijf)

[su_button url=”httpss://centrelothlorien.com/verblijf” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Bekijk de verblijfsmogelijkheden[/su_button]

[su_button url=”httpss://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveer deze cursus[/su_button]

 

 

 

 

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €330,- per cursusweek (6 nachten) p.p.