jeugdweek 14-20 juli 2019
Aankomstdatum: 8 december 2022
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

Tijdens het hoogseizoen bieden we parallel lopend aan het programma voor volwassenen, jeugdweken aan voor kinderen van 5-13 jaar. De groepen zijn klein maximaal 15 kinderen. Er wordt elke ochtend een programma aangeboden en vaak is er ook een avondspel.

Dit zijn weken met een doorlopend verhaal waaraan alle activiteiten worden opgehangen. We hebben de afgelopen jaren heel wat bijzondere weken voorbij zien komen zoals Koning Arthur, Lord of the Rings, Circus, De verdwenen prinses, De ridder van de ronde tafel, De boze heks en de Druïden.

Deze week gaan we opzoek naar de 4 elementen, meer verklappen we nog niet.

De activiteiten vinden in het bos, rondom en soms in het meer, in het atelier en op het veld plaats.

 

 

 

Prijs: €80,- voor de week exclusief verblijfskosten.

cursusleiding: Deze week wordt begeleid door Linda Wessels met assistentie van Bas de Regt.

Linda werkt al heel wat jaren in het basisonderwijs en is daarnaast ook coach m.b.v. astrologie en paarden.
In de kinderweken staan speelsheid, verbinding en je laten verwonderen door de natuur voor haar centraal.

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/verblijf” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Bekijk de verblijfsmogelijkheden[/su_button]

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveer deze cursus[/su_button]

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €330,- per cursusweek (6 nachten) p.p.