Inspiratiedag 21 maart 2021 in De Hoorneboeg Hilversum
Aankomstdatum: 21/03/2021
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

Kom kennismaken met Centre Lothlorien en haar programma.

Op 21 maart 2021 is het team van Centre Lothlorien in Nederland. In de Hoorneboeg in Hilversum organiseren we de jaarlijkse inspiratiedag.
Op deze dag kun je kennismaken met het centrum, het programma van 2021 wordt toegelicht en er worden de hele dag door introductie workshops aangeboden door de cursusleiders die in het programma staan. Ook is dit een mooie kans om de Hoorneboeg te leren kennen, er wordt o.a. een rondleiding aangeboden door mensen van deze inspirerende locatie.
Deelname is gratis en je kunt de hele dag vrij inlopen.

Yoga
Pinky More geeft op Centre Lothlorien Yoga cursusweken en leidt de Yoga Teacher Training Courses. Ze is de hele dag aanwezig, geeft yoga workshops en een korte introductie over de opleiding van 1 maand. Verder is ze aanspreekbaar voor iedereen die vragen heeft.

De Hoorneboeg
De Hoorneboeg zet zich in voor een wereld waarin we in evenwicht leven met de natuur en elkaar en is gelegen midden in het bos aan de rand van de hilversumse hei. Daarmee is het een passende locatie voor onze inspiratiedag.

Aanmelden
Deelname aan de inspiratiedag is gratis. Meld je aan door een e-mail te sturen naar [email protected]

De Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
(Navigatie: Buitenplaats De Hoorneboeg)
1213 RE Hilversum

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €330,- per cursusweek (6 nachten) p.p.