Happy Feet, voetmassages 22-28 augustus 2021
Aankomstdatum: 22/08/2021
Einddatum:
Cursusleider:
Prijs: €

Door Fredy Wamelink.

Alles waar je voeten blij van worden.

  • Leer voetmassages geven en geniet van het ontvangen,
  • een voetenbad ritueel,
  • Blote voetenpad lopen
  • dansen en wandelen

Deze week draait alles om je voeten.

Je voeten dragen je, je voeten brengen je waar je zijn wil en rennen weg van waar je vandaan wil en toch hoeveel aandacht geef jij aan je voeten?

Aandacht voor je voeten trekt je direct uit je hoofd je lichaam in daar waar je echte wijsheid zich bevind.

Kom deze week genieten van “Happy Feet!”.

Fredy Wamelink, woont en werkt sinds 2006 een deel van het jaar op Centre Lothlorien waar zij onder andere verantwoordelijk is voor de huishouding en het programmaaanbod. Zij heeft een praktijk voor voetreflexmassage zowel in Leiden als op Lothlorien. Werd opgeleid als Voetrefelxtherapeut door Total Health en was daarvoor werkzaam in het onderwijs. Zij is moeder van inmiddels volwassen kinderen en blije oma.

 

Prijs: €175,- inclusief alle benodigde materialen en een massage cursusmap

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/reserveren” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Reserveer deze cursus[/su_button]

[su_button url=”https://centrelothlorien.com/verblijf” style=”flat” background=”#248f47″ radius=”5″]Bekijk  verblijfsmogelijkheden[/su_button]

 

Verblijf

Cursussen op Centre Lothlorien worden in principe gegeven van maandagochtend tot en met vrijdag. Langer blijven of eerder komen is mogelijk. De dag van aankomst voor een cursusweek is zondag, de dag van vertrek zaterdag.

Verblijfskosten zijn afhankelijk van hoe je wil verblijven. Tweepersoonskamer volpension vanaf €330,- per cursusweek (6 nachten) p.p.