VRIJWILLIGERS
Je bent van harte welkom om als vrijwilliger een tijd bij ons te verblijven. Je kunt zelf je eigen huisvesting meebrengen en zelf in je maaltijden voorzien óf gebruik maken van de faciliteiten van het centrum.

De uit te voeren werkzaamheden stellen we in overleg vast in aansluiting op voorkeur, mogelijkheden en voorhanden zijnde werkzaamheden. Je werkt en verblijft op eigen risico en je bent zelf verantwoordelijk voor het desgewenst hebben of afsluiten van verzekeringen. Je kunt voor eigen verblijf zorgdragen (tent, caravan, camper) of gebruikmaken van een vrijwilligerskamer, tent of caravan van het centrum. Afhankelijk van je inbreng en het aantal uur dat je meewerkt stellen we eventueel een kleine bijdrage vast voor verblijf en/of maaltijden.

Voor vrijwilligers gelden de volgende uitgangspunten:
 • minimale bijdrage in de werkzaamheden 4 uur per dag
 • minimale periode 7 dagen.

  vrijwilligers introductieweek
  Wil je als NIEUWE vrijwilliger op Lothlorien komen werken dan meldt je je eerst aan voor een Introductieweek. Je werkt 6 uur per dag mee en we nemen 1 uur per dag om de uitgangspunten en visie van Lothlorien over te dragen, onderling uit te wisselen en te kijken of Lothlorien ook iets aan jouw weg kan bijdragen. Voor deze week vragen we een eigen bijdrage van € 135,- voor huisvesting, maaltijden, koffie en thee en het introductietraject. Interesse? Stuur een mail aan centrelothlorien@gmail.com


 • BEWONER WORDEN
  Als bewoner of semi-bewoner betaal je voor de periode van 2 jaar een bijdrage voor huisvesting, maaltijden en gebruik van de infrastructuur.
  We gaan er van uit dat alvorens je kiest bewoner te worden, je eerst een periode komt meewerken om over en weer nader kennis te maken en te ervaren hoe de samenwerking verloopt. Graag geven we een nadere toelichting en bespreken de mogelijkheden.